Het was een volle bak afgelopen woensdagavond 12 december 2018 tijdens het Car Speeddate Event. Georganiseerd door Businessclub De Twijn in samenwerking met Named en gastheer Ford Wensveen. Helemaal geen slecht idee dus. Wil jij er volgend jaar ook (weer) bij zijn? Noteer dan alvast de datum: 11 december 2019

Meer dan 40 deelnemers hielden op woensdag 12 december 2018 een speeddate in een van de modellen van Ford Wensveen. Geanimeerde gesprekken en effectieve kennismakingen tot gevolg. De drie kandidaten voor het onderdeel De Drakenkuil ontvingen na elkaar van De Draken Winanda Spruijt, Jeroen Put, Peter Verheij en Henk Manden waardevolle adviezen en tips over hun ondernemersvragen.

Grote hilariteit tijdens de spelrondes over “het slechtste idee van Alblasserdam”. Insteek van dit onderdeel was om de meest slechte ideeën te verzamelen over dit jaarlijkse event, waardoor het volgend jaar een enorme flop zou worden. Van alles kwam voorbij. De organisatoren zullen er zich over buigen en de meest slechte ideeën ombuigen naar een geweldige tegenhanger.

Illustrator Peter Britsia uit Delft maakte de gehele avond sprekende wandtekeningen die exact verbeelden wat er deze avond allemaal langskwam.

Al met al zijn we als organisatoren supertrots dat het weer zo’n bruisende avond was. Met al die bar slechte ideeën achter de hand om om te buigen moeten we dit volgend jaar makkelijk kunnen evenaren.

Wil jij het Car Speeddate Event volgend jaar ook (opnieuw) meemaken?
Reserveer de avond dan alvast: 11 december 2019!

De foto’s laten een mooi overzicht zien van de avond. Met dank aan Jolinda Verhaert.