Wat was het Car Speeddate Event weer leuk!

Alweer voor de zesde keer georganiseerd, maar wat was het weer leuk!
Het Car Speeddate Event.

Een professioneel en effectief netwerk event met voldoende fun. Tijdens de avond was er dan ook voldoende te doen: speeddates om andere ondernemers te leren kennen, kofferbakdates waarbij experts een flinke dosis informatie en tips aan de deelnemers meegaven en tot slot de mogelijkheid om 20 minuten te sparren met een koppel ervaren ondernemers.

Kofferbakdates

De speedworkshops die tijdens de kofferbakdates werden gehouden waren erg gewild. De deelnemers konden dan ook uit pakkende onderwerpen kiezen: broodfonds, cyberveilig werken, social media, slim omgaan met data, zakelijk vloggen, google ads en private lease.

Drakendate

Dit jaar mochten we weer rekenen op het enthousiasme van een zestal “draken”: Henk Manden, Winanda Spruijt, Jeroen Put, Rob van Hal, Peter Verheij, Ruud van der Marel. Ieder heeft de zes kandidaten een bak aan tips en adviezen meegegeven om thuis over na te denken en mee aan de slag te gaan.

Ruud van der Marel: “Genoten van het enthousiasme en de drive van de jonge ondernemers die we op hun vragen hebben mogen adviseren. Ik hoop dat we ze verder op weg kunnen helpen. Ik heb er in elk geval veel extra energie van gekregen.”

Een van de kandidaten was Barbera Struijs: “Ik had een date met Winanda Spruijt en Henk Manden. Zij hebben mij door de juiste vragen te stellen en goede adviezen te geven bijzonder kunnen helpen. Het is wel even een dingetje om je kwetsbaar op te stellen, maar ik ben ervan overtuigd dat dit me juist helpt om verder te komen.”

Bingo!

Natuurlijk ontbrak ook de dosis fun niet. Tijdens de gehele avond liep het Bingospel. Bij iedere expert, draak of andere personen/plekken konden deelnemers stickers veroveren voor hun bingokaart. Er werd flink gezocht om de bingokaart vol te krijgen!

Ben jij er volgend jaar ook bij?
Noteer 9 december 2020 dan alvast in je agenda! 

Fotocredits: Jolinda Verhaert