woensdagavond 14 december 2016

Na tweemaal een succesvol Car Speeddate Event te hebben gehouden in 2014 en 2015 organiseert Businessclub De Twijn samen met Named en gastheer Ford Wensveen een nieuwe versie van de avond: Car Speeddate Event 2.0.  Het event vindt plaats op woensdagavond 14 december 2016. De vertrouwde, zakelijke speeddates in de intieme sfeer van het zelf uitgekozen Fordmodel blijft de basis. Maar tijdens versie 2.0 gaan we verder …

Bouwen
Terwijl door de ene helft van de deelnemers wordt gespeeddatet, speelt de andere helft een bedrijfsspel. Een uitdaging waarbij de deelnemers in groepen aan de slag gaan met de beroemde bouwblokjes aan de hand van te ontvangen opdrachten. Welke groep werkt goed samen? Welke groep lost tegenstand, problemen naar tevredenheid op? Bij welke groep ontstaan creatieve ideeën? Welke groep bouwt tijdens het Car Speeddate Event 2.0 het mooiste, creatiefste of meest functionele huis?

De Drakenkuil
Voor maximaal vier deelnemers is het onderdeel De Drakenkuil weggelegd. Dit spannende component van het event is naar een idee van het populaire televisieprogramma “Dragon’s Den” waar een viertal multimiljonairs investeren in een goed bedrijfsidee. Heb jij een innovatief idee rond jouw dienst, product of aanpak van een probleem en kun je daarbij hulp gebruiken? Zoek je bijvoorbeeld advies over het doorontwikkelen, het op de markt brengen of bij het verbeteren van dat idee? Of heb je kennis nodig bij het aanboren van de juiste financiële bronnen of hulp bij het vinden van een geschikte netwerk? Dan is De Drakenkuil een uitgelezen kans!

In tegenstelling tot het originele programma is het deze avond in beginsel niet de bedoeling dat er met geld in een idee wordt geïnvesteerd.

Je pitcht jouw idee tegenover vier juryleden in een aparte ruimte.

En dit zijn de juryleden:

Locatie: Ford Wensveen, Ohmweg 1 te Alblasserdam
Inloop: 19:00 uur  |  Start 19:30 uur

Schrijf je nu direct in via onderstaand formulier voor het

Car Speeddate Event 2.0 (uiterlijk maandag 12 december en/of voor De Drakenkuil (uiterlijk woensdag 7 december)

Deelnameformulier