Car Speeddate Event 3.14.2

Op woensdagavond 11 december 2019 is het weer zover: het Car Speeddate Event van Businessclub De Twijn, Ford Wensveen en Named.

Dit jaar met verrassende nieuwe items; het speeddaten blijft uiteraard een vast onderdeel. Noteer dit event nu in je agenda voor een avond vol interessante dates, vuurwerk en gezelligheid. En schrijf je direct in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina!

Wat wij je tijdens het Car Speeddate Event bieden om aan deel te nemen.

1. CAR SPEEDDATEN
Het vertrouwde speeddaten in auto’s blijft. Nadat jij je voor het event hebt opgegeven, voegen wij je toe aan het OVERZICHT DEELNEMERS (bekijk het hier). Een week voor het event krijg je een uitnodiging om aan te geven naar welke personen je voorkeur uitgaat om mee te daten.

2. DRAKENDATES
Drie jaar hebben we hetzelfde concept gevoerd. Drie kandidaten pitchten tegenover vier juryleden (de draken) en vroegen hulp op specifieke onderdelen bij de start van hun bedrijf, bij vragen hoe meer zichtbaar te zijn, enzovoort.

Dit jaar veranderen we de Drakenkuil in Drakendates. Deze draken zijn in koppels beschikbaar om samen met jou twintig minuten te sparren over een een van jouw bedrijfsuitdagingen.

Op deze manier kun je met objectieve en kundige mensen met veel bedrijfservaring eens van gedachten wisselen. Ze kunnen je vast een richting wijzen, willen mogelijk een vervolgafspraak met je maken of je juist in contact brengen met iemand die jou perfect kan helpen.

Misschien ook iets voor jou? Lees HIER meer over dit onderdeel en bekijk wie dit jaar de draken zijn.
Schrijf je vervolgens in via het inschrijfformulier.

3. KOFFERBAKDATES
Helemaal nieuw tijdens het Car Speeddate Event zijn de kofferbakdates. Tijdens de avond geven enkele experts op hun vakgebied compacte workshops vanuit de kofferbak van één van de Ford modellen in de showroom van Ford Wensveen. Tijdens zo’n speedworkshop krijg je samen met 1 tot 3 andere deelnemers volop tips en richtlijnen om mee verder te kunnen.

De workshops die deze avond gegeven worden zijn:
–  hoe maak je een korte, zakelijke vlog?
–  beginselen van Google Ads
–  hoe maak je slim gebruik van al jouw data?
–  is het Broodfonds iets voor mij?
–  tips voor een cyberveilige werkomgeving
–  wat kan ik met Private Lease?
–  10 beste tips voor krachtige social media

Bekijk HIER meer over de inhoud van de speedworkshops en wie deze gaan geven.

Een week voor het event krijg je een uitnodiging om (net als bij het speeddaten) aan te geven naar welke workshops je voorkeur uitgaat om aan deel te nemen.

4. SPEL
Tijdens de gehele avond spelen we bingo! Hoe? Dat ervaar je tijdens de avond zelf.
Tip: hoe meer onderdelen jij doet, hoe meer kans je maakt het spel te winnen!

Praktische info
Inloop vanaf 19:00 uur
Start van het event om 19:30 uur
Einde en start napraatborrel om 21:30 uur
Locatie: Ford Wensveen Alblasserdam
Meer informatie kun je opvragen via contact@commpass.nl.

Schrijf je nu direct in via dit formulier voor het Car Speeddate Event 2019 (uiterlijk woensdag 4 december 2019) en/of De Drakendates.