De Grote Twijn Pub Quiz

Op woensdagavond 4 maart 2020 organiseert Businessclub De Twijn voor de derde keer “De Grote Twijn Pub Quiz”.

 

[lees hier het bericht over de avond!]

Zo’n twintig teams van vijf personen gaan deze avond tegen elkaar strijden. Als team krijg je moeilijke, confronterende, zakelijke en grappige vragen voor de kiezen. En wie van die teams gaat aan het eind van de avond met Ruthli-Trofee naar huis? 

We zijn net als vorig jaar weer te gast bij Het Wapen van Alblasserdam. 

 

Hoe doe je mee?

Het eerste team heeft zich al gemeld! Wil jij ook meedoen? Dan is het de bedoeling dat je nog vier mensen om je heen verzamelt om een team te vormen. Dat mogen mensen zijn met wie je werkt, familieleden, vrienden, buren, teamleden van je sportvereniging, …

De Grote Twijn Pub Quiz zal volgend jaar opnieuw terugkeren. Dus, win je met je team de trofee, zul je ‘m het volgend jaar weer moeten verdedigen!

 

Geen team, maar wel meedoen?

Dat kan ook! Schrijf je dan in via het INSCHRIJFFORMULIER met de vermelding bij “teamnaam” dat jij je inschrijft zonder team. Zijn er op deze manier minimaal vijf deelnemers, stellen we zo een mixed team samen. 

 

Inschrijfgeld en doel

Iedere deelnemer betaalt een bedrag van EUR 20,- om mee te doen. Inschrijfgeld per team bedraagt dus EUR 100,-. Vanzelfsprekend komt dit geld ten goede aan het werk van Stichting Vrienden van De Twijn. Het doel waaraan de opbrengst van deze pup quiz zal worden besteed, maken we later bekend. 

 

Inschrijven en info

Wil je verzekerd zijn van een plaats? Schrijf je dan nu direct in door het INSCHRIJFFORMULIER digitaal in te vullen. Weet je nog niet exact wie er met je meedoen? Geen probleem, dat geef je dan later door. 

De avond start om 19:30 uur met een inloop om even even warm te draaien met een kop koffie of thee. Om 20:00 uur gaat De Grote Twijn Pub Quiz van start. Na afloop is er vanzelfsprekend de tijd om na te praten en te borrelen!