Op woensdagavond 7 maart 2018 organiseert Businessclub De Twijn “De Grote Twijn Pub Quiz”. 

Twintig teams bestaande uit vijf personen gaan deze avond tegen elkaar strijden. Als team krijg je moeilijke, confronterende, zakelijke en grappige vragen voor de kiezen. En wie van die 20 teams gaat aan het eind van de avond met De Grote Twijn Pub Quiz Troffee naar huis?

Natuurlijk gaan we die avond een echt pub-sfeertje creëren in een passende omgeving. Waar kunnen we dan beter zijn dan in The Abbey in Alblasserdam. De locatie staat garant voor een ultiem sfeertje en natuurlijk ontbreken een biertje en een bar-bite niet.

Hoe doe je mee
Doe jij mee? Dan is het de bedoeling dat je nog vier mensen om je heen verzamelt om een team te vormen. Dat mogen mensen zijn met wie je werkt, familieleden, vrienden, buren …

De Grote Twijn Pub Quiz zal volgend jaar weer terugkeren. Dus, win je met je team de troffee, zul je ‘m het volgend jaar weer moeten verdedigen!

Iedere deelnemer betaalt een bedrag van EUR 15,- om mee te doen. Inschrijfgeld per team bedraagt dus EUR 75. Vanzelfsprekend komt dit geld ten goede aan het werk van Stichting Vrienden van De Twijn. De opbrengst wordt ingezet voor de aankoop van tablets en chromebooks.

De maatschappij verandert door technologie en digitalisering. Bij steeds meer werk worden computers en ict gebruikt. Werk verandert, functies veranderen. Daarom hebben kinderen en jongeren 21st century skills nodig om succesvol deel te nemen in de maatschappij van de toekomst.

Het gaat dan om ict-basisvaardigheden, samenwerken aan digitale presentaties, maar ook computational thinking, mediawijsheid, creatief en probleemoplossend denken …

Inschrijven
Ieder bedrijf of organisatie kan zich voor deze avond inschrijven. Een flink aantal teams heeft zich al ingeschreven.

Praktisch
Datum:  Woensdagavond 7 maart 2018
Locatie:  The Abbey Alblasserdam
Aanvang:  20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Einde:  23.00 uur
Teamprijs:  € 75,- per team