Meer creativiteit in je werk

 

Waarom zou je meer creativiteit in je werk willen? Misschien vind je het wel helemaal prima zoals het gaat. Houd je wel van routines, vastigheid en weten waar je aan toe bent.

Helemaal goed natuurlijk. Toch zorgt een beetje extra creativiteit in je werk dat je andere mogelijkheden ziet. Dus wat voorheen onmogelijk leek, is nu wellicht een kans geworden. Je krijgt andere resultaten. Je ervaart meer plezier in je leven. Zowel op je werk als privé. Wie wil dat nu niet?

Voor onze gastspreker Marieke Franken is creativiteit de jus van je leven. Een spier die getraind moet worden. Denken in een bochtje. Out of the box denken. Buiten de gebaande paden kunnen denken. Het tegenovergestelde van zwart-wit denken. 

Marieke Franken is coach om teams en individuen uit oude patronen te trekken. Iemand die jou werk leuker wil maken door een andere kijk te geven op werken. Hoe Marieke ervoor zorgt meer creativiteit in je dagelijks werk en privéleven te krijgen? Dat gaat zij jou op woensdagavond 13 februari 2019 haarfijn uitleggen. 

Gastlocatie
Voor deze bijeenkomst mogen wij te gast zijn bij Stichting Helpende Handen. Deze stichting is gehuisvest in het creatieve Participand aan de Lelsstraat 2 in Alblasserdam. 

Stichting Helpende Handen Nederland is een sociale onderneming die als doel heeft het versterken van de informele zorg. Dit door de inzet van stagiaires, participatiedeelnemers en nieuwe Nederlanders in het kader van hun opleiding (of oriëntatie op een baan) binnen het domein van zorg, welzijn en dienstverlening. In 2011 gestart als project in de wijk Sterrenburg in Dordrecht. Inmiddels gegroeid naar drie locaties in de Drechtsteden en ruim 300 deelnemers per jaar en meer dan 30.000 uur hulp voor wijkbewoners. Helpende handen zijn er voor een extra hand in de huishouding, een luisterend oor, het zijn van een medespeler voor een spelletje, een arm of steun voor een wandeling, het ontlasten van mantelzorgers, een boodschap, het organiseren van een taalactiviteit, enzovoort, enzovoort. 

Sandra de Bruijn stuurt locatie Alblasserdam aan. Zij zal de avond starten en de aanwezigen meer over deze waardevolle stichting vertellen. 

Aanmelden
Natuurlijk wil jij hier ook graag bij zijn. Laat dit dan weten via contact@bcdetwijn.nl. Een introducé is ook van harte welkom. Geef dat graag apart aan. Tot 13 februari 2019!

Inloop tussen 19:30 en 19:45 uur. De avond start om 20:00 uur en rond de klok van 22:30 uur sluiten we af. 
Locatie: Participand, Lelsstraat 2 in Alblasserdam.