Timemanagement. Over hoe het niet hoeft en wel kan

Goed timemanagement blijft een lastig ding. Je projecten plannen, efficiënt je werk doen en prioriteren. In theorie lukt het je meestal wel, weet je precies hoe je het moet doen. De praktijk blijkt weerbarstiger …

Soms ligt dat aan het niet kunnen prioriteren, of aan de waan van de dag, of omdat het vaak hollen of stilstaan is in jouw job, of omdat je gewoonweg geen goede tool hebt om je te helpen, of …

Gastspreker
Jisca Deelen-Rebel (Studio Altena) neemt ons deze avond mee in haar visie op efficiënt plannen. Jisca laat je even stilstaan bij de prioriteiten in je leven en jouw manier van omgaan met tijd. Ze geeft tips hoe je overzicht krijgt, efficiënt werkt en nooit meer een taak hoeft te vergeten. Met als doel; ruimte in je hoofd voor rust én creativiteit.

Want: “Your head is for having ideas, not holding them” (David Allen).

Speciale planner
Jisca zelf heeft ook heel wat ‘ballen in de lucht te houden’. Niet alleen is ze ondernemer, ze is ook parttime werknemer, heeft een gezin, doet vrijwilligerswerk én woont in een klushuis. En al die verschillende taken wil ze goed doen, zonder haar doelen uit het oog te verliezen. Ze ging diverse methoden van timemanagement uitproberen. Dat resulteerde uiteindelijk in het uitgeven van een speciale planner. 

De deelnemers van deze avond mogen de planner vrijblijvend testen en thuis verder uitproberen. 

Gastlocatie
Businessclub De Twijn mag op deze avond te gast zijn in Huis van Zessen. Gebouwd in 1923 en ontworpen door de in 1897 in Alblasserdam geboren architect en stedenbouwkundige Cornelis van Eesteren, bekend om zijn functionalistische ontwerpen. Schilder Theo van Doesburg ontwierp het kleurenschema van dit huis. Uiteraard ontvangen de deelnemers een korte rondleiding door dit bijzondere huis.

Inschrijven
Schrijf je snel in voor deze interessante avond via contact@bcdetwijn.nl. De ruimte is beperkt. Graag tot ziens op woensdagavond 23 mei 2018. 

Let op! Inloop vanaf 19:30 uur en start van de avond om 19:45 uur.