DEELNEMERS 2019

Car Speeddate Event 3.14.2

Korteland In- en Outdoor Signing is een volwaardig reclamebedrijf met oog voor detail en grenzeloze aandacht voor iedere opdracht. Of het nu gaat om het beletteren van één auto of het doorvoeren van een complete huisstijl voor een landelijk bekende opdrachtgever, het printen van full colour panelen voor een Europese International of dat ene reclamebord.

Elke uitdaging heeft bij ons evenveel aandacht.

Borduurstudio JB Business Wear is gespecialiseerd in het borduren en leveren van unieke bedrijfskleding. Bij JB Business Wear staat persoonlijk contact voorop. Wij leveren maatwerk en verwelkomen alle klanten van klein tot groot.

De historie van onze wijnfamilie en het effect van persoonlijke verbinding die wijn op mensen heeft is de basis van Wijn proef je zo! We vinden het heel leuk om onze kennis op een laagdrempelige manier met iedereen te delen en ons enthousiasme over wijn houdt nooit op!

Door het organiseren van wijnproeverijen, wijn/spijs-avonden en workshops geven we je een kijkje in de wereld van wijn en wat daarbij komt kijken. Hieruit ontstaan altijd de leukste gesprekken en samenwerkingen, die vaak de basis zijn voor nieuwe of bestaande relaties. Om die reden zijn de relatiegeschenken die we kunnen leveren ook altijd toepasselijk, persoonlijk en een verlenging van een leuke bijeenkomst!

We vinden het heerlijk om mee te denken over een uitje, feestje, workshop, of relatiegeschenk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden …

Uw omzet en prestaties verbeteren?

Wij maken complexe bedrijfsanalyses begrijpelijk, toepasbaar en betaalbaar. Ook voor kleine organisaties.

Onze designers en developers ontwikkelen hoogwaardige, pixelperfecte websites voor o.a. de advocatuur, bouwsector, autobranche, staalsector en meer branches.

We werken Lean en experimenteel, werken aan complex technische projecten, en gaan voor meetbaar resultaat.

Ik werk als zelfstandig freelance fotograaf.  De fotografie die 2008 als hobby begon heeft een grote vlucht genomen. Na een afgeronde studie aan de Fotovakschool in Rotterdam ben ik in januari 2013 fulltime aan de slag gegaan.

Mijn huidige opdrachtgevers zijn vooral bedrijven en organisaties. Daarnaast lever ik veel voor (landelijk) dagbladen, politieke partijen, lokale overheden, waterschappen en onderwijsinstellingen.

Communicatie, creatie, design. Onze basis voor iedere website, huisstijl of logo, we ondersteunen u graag met alle creatieve uitingen van visuele marketing.

Altijd vanuit een persoonlijke benadering, met oprechte interesse in zowel klant als opdrachtgever. Beide moeten tenslotte evenredig bediend worden, toch?

We maken graag nader kennis… Wat kunnen we voor u betekenen?

Creëren, dát is waar het bij Studio Altena om draait. Studio Altena begrijpt dat jullie een boodschap willen vertellen, dat jullie mensen mee willen nemen in jullie verhaal. Dan zegt een beeld meer dan duizend woorden.

Daarnaast heb ik de Balans Planner ontwikkeld. De Balans Planner biedt jou een ideale combinatie van plannen en journaling. Het is een unieke planner waarin je al jouw inspiratie en ideeën kwijt kunt, zodat de planner perfect aansluit bij jouw leven.

Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap.

Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges.

Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!

EnJoy Productions is een jong en enthousiast videoproductie bedrijf. U bent bij ons aan het goede adres voor video’s met verschillende doeleinden. Of het nu om het editen van een vlog gaat, het maken van een social video, een bedrijfs- of promotievideo.

Ook creëert EnJoy Productions social media content gericht op uw marketing strategie. Bovendien kunnen wij uw sociale media kanalen beheren.

Van Smart Cleaning Center kunt u een reinigingsconcept verwachten dat volledig is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Schoonmaakbenodigdheden voor kantoorgebouwen, industrie, garages, sportaccomodaties, recreatie, horeca, dierenartspraktijken en meer.

Voor elke ruimte en branche hebben wij de juiste producten en reinigingsmachines in huis. Samen met u bekijken we wat bij uw bedrijfsvoering en budget past en wat u nodig heeft.

EnJoy Productions is een jong en enthousiast videoproductie bedrijf. U bent bij ons aan het goede adres voor video’s met verschillende doeleinden. Of het nu om het editen van een vlog gaat, het maken van een social video, een bedrijfs- of promotievideo.

Ook creëert EnJoy Productions social media content gericht op uw marketing strategie. Bovendien kunnen wij uw sociale media kanalen beheren.

Milati Grass Machines  is het adres in Europa voor verkoop, inkoop, service van Tuin & Park machines en golfbaan equipement. Zowel nieuw als gebruikt. Wij zijn de officiële importeur van de meest vooraanstaande merken in deze branche. ​

Wij ​leveren onder andere aan FC Twente, AZ en Heerenveen.​ Maar ook aan diverse gemeentes. Voor de particuliere markt hebben wij een ruim aanbod in grasmaaiers, bladblazers, bosmaaiers, houtklovers en kettingzagen.

Ben jij die ondernemer die met liefde en passie je vak uitoefent? En daardoor geen tijd kan of wil vrijmaken voor het verbeteren van je (online) zichtbaarheid?

Ik versterk ondernemers en organisaties op flexibele basis op het gebied van (online) marketing, communicatie en evenementenorganisatie. Ik ben je klankbord, adviseer je over de strategie en help mee aan de realisatie. Zodat jij je weer kan bezighouden met wat je het liefste doet: je vak uitoefenen.

Christelijk integraal kindcentrum De Twijn biedt kinderopvang (dagopvang, een peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang) en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Centraal in de naam staat het woord ‘wij’. Kinderopvang en onderwijs maak je samen. Met kinderen, ouders, pedagogisch medewerkers, leerkrachten en heel veel anderen die aan het kindcentrum zijn verbonden. Dat ‘wij’ gevoel vindt De Twijn belangrijk en daarom is wij het hart van naam en logo.

Elk kind heeft een drang tot ontwikkelen. Wij helpen daarbij.

12Fly gedragsspecialisten helpen kinderen een persoonlijke gebruiksaanwijzing te vinden, leren hoe te leren, hun zelfvertrouwen te vergroten en hen helpen richting een mooie toekomst.

Peter Koote is gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk. Particuliere- en bedrijfsobjecten en kleine boten. Graag kom ik persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken over kleurstellingen en mogelijkheden. Geheel vrijblijvend.

Ik organiseer escape rooms op locatie. Een escape room is hip en ontzettend leuk om te doen. Het doet een beroep op slimheid, snelheid én samenwerking. Het vraagt van iedereen om puzzels op te lossen, aanwijzingen op te volgen en verbanden te zien. Hoe beter je daarin als groep slaagt, hoe meer progressie je boekt en hoe dichter je bij de uiteindelijke ontsnapping komt …

Op locatie kan ik vier verschillende escape rooms verzorgen: opa’s verjaardag, galerie, crime scene en het lab. Leuk voor zakelijke en privé feestjes, voor teambuilding of invulling van een avond voor (business)clubs.

Ik ben Caroline van Aart, eigenaar van én assistant bij Shift Office Support.

Ik ga graag ook voor jou aan de slag als Interim Assistant waarbij ik op jouw locatie kom werken of als Virtual Assistant waarbij ik tijd- en plaats onafhankelijk voor jou werk. Ook ben ik inzetbaar voor Sales Support, Event Manager of Projectondersteuner.

Als virtueel assistent zorg ik dat ondernemers kunnen doen waar ze goed in zijn, want ik neem veel werk van hen uit handen!

Internet staat bol van de blogs met de beste tips over hoe je meer in minder tijd kunt doen. Vaak heel handig. Maar in veel gevallen komt dit omdat we niet slim (her)gebruik maken van data die we hebben.

Daar kan ik je bij helpen. Door al jouw data slim in te richten. Zodat je betere analyses kunt maken, niet weer opnieuw lijstje hoeft te creëren, enzovoort … Dit realiseer ik bij zowel grote als kleine ondernemingen.

Ik kan u helpen met de kennis en ervaring op het gebied van online advertising. Het online bereiken van potentiële klanten wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Online advertising is één van de meest effectieve vormen van (online) marketing.

Als bedrijfscontactfunctionaris ben ik het eerste aanspreekpunt voor ondernemers in de gemeente Alblasserdam. Ik kom graag in gesprek met u om u te leren kennen. En voor al uw vragen of opmerkingen kunt u bij mij terecht. 

Bliksembedrijf JenL is specialist in het plaatsen en inrichten van bliksembeveiligingsinstallaties. Dat dit een nauwkeurige kennis vereist is duidelijk, want moeder de natuur is moeilijk te temmen.

Klanten hebben behoefte aan een bedrijf, dat kennis en ervaring heeft in de branche, een luisterend oor voor wensen en een betaalbare prijs rekent. Dit alles maakt Bliksembedrijf JenL tot een juiste partner en een goede keuze.

Ik ben Jacob Huisman, eigenaar van Eureka Fiscountancy – niet voor niets een samenvoeging van fiscaal en accountancy. Eureka Fiscountancy is uw tijdelijke rechterhand om uw projecten en processen te stroomlijnen, rapportages te maken of investeringsregelingen en (onbenutte) subsidieregelingen te verbeteren. Ook bij achterstand of bij ziekte kunnen wij inspringen.

Ons motto: beter op tijd een stap eerder, dan te laat met de afwikkeling.

Als bedrijfscontactfunctionaris ben ik de spil tussen de Alblasserdamse ondernemers en de gemeente.

Als adviseur Economie en Bedrijvigheid werk ik mee aan nieuwe inzichten en oplossingen op het gebied van economie, bedrijvigheid en arbeidsmarkt.

Met als centrale onderlegger: “Samen maken we Alblasserdam”.

In Rotterdam behaalde Peter zijn Bachelor Personeel & Arbeid. Via de sales en filiaalmanagement is hij na het behalen van zijn diploma terecht gekomen in het HR vak als adviseur. Wat de èèn als een probleem ziet, ervaart hij als een uitdaging. Werving, planning, verzuimbegeleiding en training zijn voor hem bekend terrein.

Bo-ass behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.

Maar we doen meer. Wat? Lees onze website … 

Waar ik energie van krijg, is om op een pragmatische manier met jouw organisatie, klanten of ketenpartners tot de ideale mix te komen van Mens-Proces-ICT en daarmee samen het verschil maken.

ICT op de juiste manier inzetten om je klanten en medewerkers weer een stuk vrolijker te maken. Dus focus op zaken die waarde toevoegen. Met als resultaat: meer efficiëntie en hogere productiviteit voor je organisatie. Kortom: ICT voor je organisatie laten werken en niet andersom.

Internorm heeft een zeer uitgebreid assortiment met allerhande producten van roestvaststaal. Van spoelbakken, wastroggen, wastafels en aanrechten tot toiletten, douchebakken, waterfonteinen, afzuigkappen en complete keukens!

Deze producten zijn van A-merken als Bradley, Delabie, Franke, Intersan, Reginox, Blanco, Loggere en Groku Kampen. Daarnaast hebben wij een eigen productlijn onder de naam Internorm.

“Je lichaam gezond houden is een plicht, anders zul je nooit in staat zijn je geest sterk en helder te houden” .

Acupunctuur Praktijk Leman richt zich op de doeltreffende en professionele behandeling om de patiënt te helpen. Ik vertel graag over de prachtige 5000 jaar oude wereld van Traditionele Chinese Geneeskunde om je te laten ontdekken wat acupunctuur voor jou kan betekenen.

Brand Vormgeving is Marianne Brand, grafisch vormgever, beeldend kunstenaar & docent beeldende vormgeving.

Brand Vormgeving heeft persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Een concept stellen we samen op: vormgever en klant hebben aandacht voor elkaar en samen maken we er een voor u unieke huisstijl van. Een concept bijstellen eis geen probleem en u betaalt er niet extra voor.

We snappen dat je van een bank meer verwacht dan alleen een betaalrekening, spaarrekening of hypotheek. Daarom doen we je 4 beloften. Met als doel dat jij je financieel onbezorgder voelt.

– Jong tot oud financieel steeds slimmer
– We houden je geldzaken simpel en laten het weten als het beter kan
– Bij elke verandering in je leven zijn we er voor je
– Normaal en menselijk antwoord op al je vragen

We tell stories

Wij zijn gek op verhalen. Verhalen die inspireren, motiveren en mensen in beweging brengen. Met videoproducties die het gevoel, de emotie en elk detail overbrengen om impact te maken. Wij zijn Visser Media & Design.

Cirkellab specialiseert zich in de kansen die een circulaire economie biedt. Vanuit economische, duurzame, en maatschappelijke ontwikkelingen zien we inmiddels breed draagvlak en urgentie om slimmer om te gaan met grondstoffen, materialen, producten en afval – een circulaire aanpak brengt al deze doelstellingen bij elkaar tot versterkende oplossingen.

Zon & Zo Duurzame Oplossingen adviseert, verkoopt, installeert en onderhoud zonnepanelen op maat en LED voor particulieren en bedrijven. Daarnaast geeft Zon & Zo ook advies op het gebied van subidies en regelt de aanvraag.

Of het nu om een bushuur, dagtocht, stedentrip, schoolreis, fietsreis, groepsreis of zakenreis gaat… met SnelleVliet Touringcars wordt alles zo goed en veilig geregeld dat het alleen maar genieten is!

Afgelopen jaren is veel geïnvesteerd in schone, stille en energiezuinige bussen, waarmee we voldoen aan de hoogste Europese Emissienormen. U reist met ons dus ‘bewust groener’!

Ik ben wethouder van Alblasserdam en onder andere lid van Drechtstedenbestuur, Drechtwerk en Raad van Toezicht Wartburg College. Daarnaast doceer ik aan Business Universiteit Nyenrode.

Organisatoren