De experts van de speedworkshops

Kofferbakdates Car Speeddate Event 3.14.2

CYBERVEILIGE WERKOMGEVING

Tijdens deze workshop vertel ik over de meest voorkomende digitale dreigingen die wij in Nederland voorbij zien komen. En hoe jij je hiertegen kunt wapenen via bewustzijn en techniek. Natuurlijk is er ruimte om aan te geven over welke digitale risico’s jij je het meeste zorgen maakt. Samen kijken we wat je hieraan kunt doen.

SLIM OMGAAN MET DATA

Stel je voor: je hebt een medewerker die onduidelijk, onbetrouwbaar, gedateerd, niet representatief en niet volledig is. Daar ben je dan niet blij mee. En terecht! 

Vertel eens, accepteer je bovenstaande eigenschappen wel van de bedrijfsinformatie op je netwerkschijven? 

Iedere organisatie, groot of klein, maar ook freelancers, maakt gebruik van data. Vooral in Excel maken we heel veel overzichten en lijsten. Herken je dit? Wil je ervaren wat de consequenties kunnen zijn? Of wil jij tips hoe je dit kan verbeteren? Kom dan naar mijn workshop!

GOOGLE ADS

Gevonden worden bovenaan Google, wie wil dat nou niet?! Tijdens onze kofferbakdate neem ik je kort mee in de wereld van adverteren op Google (Google Ads, voorheen Google AdWords).

• Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf gevonden wordt in de betaalde zoekresultaten van Google en wat zijn daar de voordelen van?
• Hoe werkt het Google Ads systeem?
• Wat kost het je en wat levert het je op?

SOCIAL MEDIA

Hoe trek je op jouw Social Media kanalen de aandacht van jouw doelgroep? Hoe hou je de aandacht vast? Met de 10 beste tips voor krachtige Social Media content, vergroot jij jouw bereik! Maar deze krijg je niet zomaar cadeau uit mijn kofferbak …

PRIVATE LEASE

Heb je als ondernemer een auto nodig? Je kunt een auto kopen en deze deels zakelijk gebruiken of helemaal ‘op de zaak’ zetten. Een andere optie is private lease. Het privé leasen van een auto.

Waarom is private lease interessanter voor de zzp-er dan bijvoorbeeld operational lease? Deze vraag en andere interessante feiten over het leasen van een vervoermiddel deel ik met jou in een korte presentatie.

BROODFONDS

Vind je je AOV (te) duur, ondoorzichtig en/of niet fair? Of heb je (nog) geen AOV? Je hebt vertrouwen in je medeondernemers en gelooft in de coöperatie gedachte? Dan is het Broodfonds zeker iets om over na te (gaan) denken … en info over te krijgen.
Als zelfstandig professional, bedrijfseigenaar en/of directeur/grootaandeelhouder leer jij op deze avond alles over de Broodfonds gedachte.

Ik geef je antwoord op vragen zoals:
• Wat zijn de voordelen en de nadelen van een Broodfonds?
• Kan ik mij zomaar bij een Broodfonds aansluiten?
• Kan ik zelf ook een Broodfonds opzetten?

ZAKELIJKE VLOGS MAKEN

Waar nog niet zo lang geleden updates werden verzonden via nieuwsbrieven, worden vlogs ook steeds vaker als communicatiemiddel gebruikt binnen het bedrijfsleven.

In onze workshop leer je de do’s and don’ts van het vloggen, hoe je jezelf moet presenteren voor de camera, wat vloggen kan betekenen voor het bedrijf waar je werkt en bovendien kun je na deze workshop meteen zelf aan de slag!