Ruud Burnet

Ruud Burnet

Werk Ontwikkel Academie

De Werk Ontwikkel Academie specialiseert zich in het ontwikkelen van langdurig werkzoekenden, detachering op een passende arbeidsplek en actieve begeleiding met als streven een vast dienstverband bij de werkgever te creëren.

Lia Veth

Lia Veth

Ontsnappen op locatie

Bij Ontsnappen op Locatie bent u op het juiste adres als het gaat om een onbezorgde escaperoom.

Wij onderscheiden ons, doordat wij geen vaste locatie hebben, maar naar uw kantoor, school, huis of welke locatie dan ook komen.

De ruimte die u ons biedt, richten we in als een echte escaperoomexperience. Durft u de uitdaging aan?

Annette Veenman

Annette Veenman

Wijn proef je zo!

De historie van onze wijnfamilie en het effect van persoonlijke verbinding die wijn op mensen heeft is de basis van Wijn proef je zo!.
We vinden het heel leuk om onze kennis op een laagdrempelige manier met iedereen te delen en ons enthousiasme over wijn houdt nooit op!

Door het organiseren van wijnproeverijen, wijn/spijs-avonden en workshops geven we je een kijkje in de wereld van wijn en wat daarbij komt kijken. Hieruit ontstaan altijd de leukste gesprekken en samenwerkingen, die vaak de basis zijn voor nieuwe of bestaande relaties.
Om die reden zijn de relatiegeschenken die we kunnen leveren ook altijd toepasselijk, persoonlijk en een verlenging van een leuke bijeenkomst!

We vinden het heerlijk om mee te denken over een uitje, feestje, workshop, of relatiegeschenk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden...

Conny Kennedy

Conny Kennedy

Scouting Alblasserdam

Scouting Alblasserdam bestaat sinds 1936. Wij bieden een avontuurlijke vrijetijdsbesteding aan kinderen en jongeren tussen 5 (bevers) en 21 jaar (rover scouts), in 7 onderdelen (speltakken).

Carmen Valk

Carmen Valk

Ycontrol

Internet staat bol van de blogs met de beste tips over hoe je meer in minder tijd kunt doen. Vaak heel handig. Maar in veel gevallen komt dit omdat we niet slim (her)gebruik maken van data die we hebben.

Daar kan ik je bij helpen. Door al jouw data slim in te richten. Zodat je betere analyses kunt maken, niet weer opnieuw lijstje hoeft te creëren, enzovoort … Dit realiseer ik bij zowel grote als kleine ondernemingen.

Peter Plaisier

Peter Plaisier

Hert en de Ree

Een goed personeelsbeleid is belangrijker dan ooit. Het is een uitdaging goede mensen te vinden én te houden.
Ook verandert de regelgeving continu voor personeelszaken.

Hert en de Ree versterkt jouw business door haar kennis van HR in te brengen. Ons no-nonsense HR -advies is flexibel af te roepen.

Louis Vinke

Louis Vinke

LV Reclame

LV Reclame is een actief & creatief bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van reclame, belettering, auto-windowfilm, textiel, bedrukkingen en reclameproducten.

LV Reclame kenmerkt zich door het streven naar maximale klanttevredenheid. Kwaliteit en service staan bij ons voorop!

Barbera Struis

Barbera Struis

BrightLink

Ben jij die ondernemer die met liefde en passie je vak uitoefent? En daardoor geen tijd kan of wil vrijmaken voor het verbeteren van je (online) zichtbaarheid?

Ik versterk ondernemers en organisaties op flexibele basis op het gebied van (online) marketing, communicatie en evenementenorganisatie. Ik ben je klankbord, adviseer je over de strategie en help mee aan de realisatie. Zodat jij je weer kan bezighouden met wat je het liefste doet: je vak uitoefenen.

Gerben Verwoert

Gerben Verwoert

Geveco Advies

Is het tijd voor nieuw elan? Zin om opnieuw te gaan dromen en gerichte stappen te ondernemen. Heb je de ambitie om een droomresultaat neer te zetten? Doe dan niet als veel van je concurrenten. Zij spannen namelijk het paard achter de wagen.
Pak het anders aan. Krijg grip op de zaak.

Geveco Advies geeft consult aan bedrijven en organisaties op het gebied van identiteit en communicatie. Voordat je je boodschap naar buiten brengt, moet je verhaal eerst kloppen.

Dimphi van Amen

Dimphi van Amen

Named

Named gelooft in de expertise van haar klanten. En in de kracht van een netwerk van professionals. Bij elke opdracht stel ik het beste team samen: het klant contact, mijn eigen professionaliteit en waar nodig slim gekozen mensen uit mijn netwerk.

Zo komen we samen met concrete en creatieve ideeën en oplossingen voor elke vraag op het gebied van marketingcommunicatie, online media, content creatie, events en workshops.

Dit doe ik voor grote organisaties en ook voor bedrijven die willen groeien. Groeien in communicatie én dus als bedrijf.

Arjen Spek

Arjen Spek

Milati Grass Machines

Milati Grass Machines BV is het adres in Europa voor verkoop, inkoop, service van tuin- en parkmachines en golfbaan equipement. Het bedrijf is officieel importeur van alle grote merken.

Milatie levert voor professioneel en particulier gebruik en kan ook gebruikte machines leveren.

Marijke van der Pluijm

Marijke van der Pluijm

Virtueel Assistent

Als virtueel assistent zorg ik dat jij als ondernemer kunt doen waar je goed in bent.

Ik verzorg die zaken, waardoor jij tijd krijgt voor je eigenlijke werk. Nieuwsbrieven versturen bijvoorbeeld. Hootsuite voor je vullen. Je kassabonnen in je boekhouding zetten. Autoresponders en opt-ins voor je installeren zodat jouw bezoekers binnen 3 minuten hun beloofde e-book in hun mailbox vinden.

Al dat soort dingen.

Jacob Huisman

Jacob Huisman

Eureka Fiscountancy

Eureka Fiscountancy beheert en beheerst zowel langlopende als kortdurende opdrachten in het financiële speelveld. De kennis en ervaring zijn breed. Waarbij onderliggende opleidingen en studies nauwgezet worden gevolgd en afgerond.

Daarnaast heeft Eureka Fiscountancy een breed netwerk professionals, als ook andere ondersteuning nodig is.

Karolina Leman

Karolina Leman

Acupunctuur Praktijk Leman

Acupunctuur verhoogt de weerstand van het lichaam en het vermindert stress, maakt u sterk en minder angstig. Acupunctuur kan worden gebruikt bij veel verschillende klachten en geeft geen bijwerkingen.

Ik ben Karolina Leman, afgestudeerd als erkend en professioneel acupuncturist aan de Traditional Chinese Medicine Academie te Amsterdam. Ik wil u graag op een andere manier helpen bij gezondheidsproblemen.

Arjan Koopmans

Arjan Koopmans

Optimalist

Wij helpen jou méér uit jezelf, jouw collega’s en bedrijf te halen via Inspiratie, Zelfanalyse en Persoonlijke- en bedrijfsontwikkeling.

Via workshops, trainingen, coaching en maatwerkoplossingen.

Peter Koote

Peter Koote

Koote Schilderwerken

Peter Koote is gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, particuliere en bedrijfsobjecten en kleine boten. Graag kom ik persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken over kleurstellingen en mogelijkheden. Geheel vrijblijvend.

Han Tettero

Han Tettero

Smart Cleaning Center

Van Smart Cleaning Center kunt u een reinigingsconcept verwachten dat volledig is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Schoonmaakbenodigdheden voor kantoorgebouwen, industrie, garages, sportaccomodaties, recreatie, horeca, dierenartspraktijken en meer. Voor elke ruimte en branche hebben wij de juiste producten en reinigingsmachines in huis.

Marloes van den Hil

Marloes van den Hil

Hilyon

Hilyon is een neutrale, onafhankelijke veterinair specialist die deze kunst als geen ander verstaat. Uw producten zijn onze zorg, van A tot Z. Of het nu gaat om (veterinaire) keuring, afwikkeling bij de douane, algehele logistiek, tijdelijke opslag of aflevering bij de eindklant.

Jolanda Verboom

Jolanda Verboom

12Fly

Ontwikkelen, leren vliegen, gaat niet altijd vanzelf. Wij mensen leren, maken fouten, leren ervan en ontwikkelen ons aan de hand van onze fouten. Soms gaat het ontwikkelen vanzelf, maar soms ook niet en heb je daar hulp bij nodig.
Jolanda Verboom biedt daartoe begeleiding op maat.

Nico Verschoor

Nico Verschoor

Elementary Design

Communicatie, creatie, design. Onze basis voor iedere website, huisstijl of logo, we ondersteunen u graag met alle creatieve uitingen van visuele marketing.
Altijd vanuit een persoonlijke benadering, met oprechte interesse in zowel klant als opdrachtgever. Beide moeten tenslotte evenredig bediend worden, toch?
We maken graag nader kennis… Wat kunnen we voor u betekenen?

Piet van den Bos

Piet van den Bos

BO-ASS Financiële Diensten

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.

Maar ons werk gaat verder. Kijk daarvoor op de website.

Peter-Paul Rijsdijk

Peter-Paul Rijsdijk

Webstijlen

Webstijlen is uw allround Webdesign en Hosting partner voor WordPress websites. Wilt u een website met meer functies of een geheel nieuwe, Webstijlen regelt het van hosting tot marketing.

Marianne Brand

Marianne Brand

Brand Vormgeving

Brand Vormgeving is Marianne Brand, grafisch vormgever, beeldend kunstenaar & docent beeldende vormgeving. Brand Vormgeving is ook onderdeel van Atelier Erbij, gevestigd in Lelsstraat 2 in Alblasserdam

Arne Verwoert

Arne Verwoert

Verwoert Online Advertising

Arne Verwoert kan u helpen met de kennis en ervaring op het gebied van online advertising. Het online bereiken van potentiële klanten wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Online advertising is één van de meest effectieve vormen van (online) marketing.

Nico Treure

Nico Treure

Ford Wensveen

Het in 1932 opgerichte Automobielbedrijf Wensveen B.V. is al meer dan 60 jaar Official Ford Dealer. Wij zijn een familiebedrijf en vinden de relatie met u als klant en de kwaliteit van onze dienstverlening uiterst belangrijk. Een professioneel autobedrijf dat garant staat voor vertrouwen, vooruitstrevendheid en dynamiek. Niet voor niets is onze slogan ‘Wensveen, verrassend persoonlijk’.

Alexander de Haan

Alexander de Haan

Advocoeur De Haan

is onderdeel van het advocatenverband Advocoeur en heeft een professionele samenwerking met een groot advocatenkantoor. Advocoeur De Haan beschikt daardoor over alle faciliteiten en specialistische kennis van een groot advocatenkantoor, terwijl de rechtstreekse bereikbaarheid en het persoonlijke contact behouden blijven.

John Barkmeijer

John Barkmeijer

Begrijpelijk Besems

Verzekeren is ons vak. Dat is dan ook iets wat wij graag voor u doen. Maar dan wel op een heldere manier. Omdat wij voor een groot aantal verzekeringsmaatschappijen kunnen bemiddelen gaan wij steeds op zoek naar een oplossing die het beste bij u past. Daarnaast concentreren wij ons op hypotheekadvisering.

Boyd Bartels

Boyd Bartels

Samen Meer Waarde

samen meer waarde is een jonge en ambitieuze organisatie, met ervaring op het gebied van project-, park- en mobiliteitsmanagement. Samen met ondernemers(collectieven) en (semi)overheden creëren we meervoudige waarden met duurzame effecten. En daar zijn we trots op.

Peter Kroon

Peter Kroon

Machinefabriek Van Otterloo

De kracht van het bedrijf is het innoverende vermogen om een rolvormmachine geheel conform klantspecificaties te ontwerpen. Daarnaast zet Van Otterloo B.V. haar kennis en ervaring in bij het reviseren en moderniseren van gebruikte rolvormmachines.

Frank Bosch

Frank Bosch

Sprinx International

Energiebesparing is ons vak en wij garanderen hiermee een aanzienlijke kostenbesparing op uw energiekosten!
Wij verduurzamen gebouwen en technische installaties. De aanpassingen zorgen bovendien voor een prettiger werkklimaat.
We garanderen de energiebesparingen en leggen deze vast in een contract.

Anita Toes

Anita Toes

Comm°pass, tekst & creatie

Comm°pass is gespecialiseerd in het helder formuleren en visualiseren van uw communicatieboodschap.
Uw verhaal. Via tekst en creatie, woord en beeld.

© Copyright 2018 - Businessclub De Twijn - Deze website is mede mogelijk gemaakt door