Arjen Spek

Arjen Spek

Milati Grass Machines

Milati Grass Machines BV is het adres in Europa voor verkoop, inkoop, service van tuin- en parkmachines en golfbaan equipement. Het bedrijf is officieel importeur van alle grote merken.

Milatie levert voor professioneel en particulier gebruik en kan ook gebruikte machines leveren.

Carmen Valk

Carmen Valk

Ycontrol

Internet staat bol van de blogs met de beste tips over hoe je meer in minder tijd kunt doen. Vaak heel handig. Maar in veel gevallen komt dit omdat we niet slim (her)gebruik maken van data die we hebben.

Daar kan ik je bij helpen. Door al jouw data slim in te richten. Zodat je betere analyses kunt maken, niet weer opnieuw lijstje hoeft te creëren, enzovoort … Dit realiseer ik bij zowel grote als kleine ondernemingen.

Peter Koote

Peter Koote

Koote Schilderwerken

Peter Koote is gespecialiseerd in binnen en buiten schilderwerk, particulier- en bedrijfsobjecten en kleine boten. Graag kom ik persoonlijk bij U langs om Uw wensen te bespreken over kleurstellingen en mogelijkheden, geheel vrijblijvend.

Bert Gorter

Bert Gorter

TBG Advies

TBG Advies is een onafhankelijk verzekeringskantoor.
Wij willen onze particuliere en zakelijke relaties een zo breed mogelijk financieel dienstenpakket bieden met o.a. schadeverzekeringen, levensverzekeringen, inkomensvoorzieningen, financieringen en hypotheken. Voor wat betreft hypotheken werken we samen met De Hypotheek Company, gevestigd bij ons in het pand.

Johan Borsje

Johan Borsje

JB Business wear

JB business wear is een borduurstudio dat sinds 2012 gespecialiseerd is in borduren van bedrijfskleding met klanten uit heel Nederland en België. Sinds 2016 is daar ook de geboortebeerservice bijgekomen.

JB business wear bestaat uit Els en Johan Borsje. Els ontwerpt de borduurbestanden en bedient de professionele borduurmachines. Johan regelt alle zaken rond het borduurwerk en het inkopen van de bedrijfskleding.

Bij ons staat persoonlijk contact op nummer één.

Arjan Koopmans

Arjan Koopmans

Optimalist

Wij helpen jou méér uit jezelf, jouw collega’s en bedrijf te halen via Inspiratie, Zelfanalyse en Persoonlijke- en bedrijfsontwikkeling.

Via workshops, trainingen, coaching en maatwerkoplossingen.

Mariska Verwoert

Mariska Verwoert

ImmoVario

ImmoVario is een internationaal onroerend goed portal met vrijetijds vastgoed te koop van lokale makelaars in de toeristische gebieden van Spanje.

Denk aan Costa Brava, Costa Dorada, Costa Blanca, Costa del Sol, Mallorca, Ibiza, ...

Piet van den Bos

Piet van den Bos

BO-ASS Financiële Diensten

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.

Maar ons werk gaat verder. Kijk daarvoor op de website.

Karolina Leman

Karolina Leman

Acupunctuur Praktijk Leman

Acupunctuur verhoogt de weerstand van het lichaam en het vermindert stress, maakt u sterk en minder angstig. Acupunctuur kan worden gebruikt bij veel verschillende klachten en geeft geen bijwerkingen.

Ik ben Karolina Leman, afgestudeerd als erkend en professioneel acupuncturist aan de Traditional Chinese Medicine Academie te Amsterdam. Ik wil u graag op een andere manier helpen bij gezondheidsproblemen.

Dimphi van Amen

Dimphi van Amen

Named

Named is een ‘One Stop Shop’ die een totaalpakket aan diensten biedt om je naamsbekendheid te behouden of te vergroten en je product te promoten. Of het nu gaat om social media, vormgeving, on-en offline campagnes of evenementen, Named heeft voor iedere doelstelling de gewenste oplossing.

Jacob Huisman

Jacob Huisman

Eureka Fiscountancy

Eureka Fiscountancy beheert en beheerst zowel langlopende als kortdurende opdrachten in het financiële speelveld. De kennis en ervaring zijn breed. Waarbij onderliggende opleidingen en studies nauwgezet worden gevolgd en afgerond.

Daarnaast heeft Eureka Fiscountancy een breed netwerk professionals, als ook andere ondersteuning nodig is.

Marijke van der Pluijm

Marijke van der Pluijm

Virtueel Assistent

Als virtueel assistent zorg ik dat jij als ondernemer kunt doen waar je goed in bent.
Ik verzorg die zaken, waardoor jij tijd krijgt voor je eigenlijke werk. Nieuwsbrieven versturen bijvoorbeeld. Hootsuite voor je vullen. Je kassabonnen in je boekhouding zetten. Autoresponders en opt-ins voor je installeren zodat jouw bezoekers binnen 3 minuten hun beloofde e-book in hun mailbox vinden. Al dat soort dingen.

Han Tettero

Han Tettero

Smart Cleaning Center

Van Smart Cleaning Center kunt u een reinigingsconcept verwachten dat volledig is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Schoonmaakbenodigdheden voor kantoorgebouwen, industrie, garages, sportaccomodaties, recreatie, horeca, dierenartspraktijken en meer. Voor elke ruimte en branche hebben wij de juiste producten en reinigingsmachines in huis.

Marloes van den Hil

Marloes van den Hil

Hilyon

Hilyon is een neutrale, onafhankelijke veterinair specialist die deze kunst als geen ander verstaat. Uw producten zijn onze zorg, van A tot Z. Of het nu gaat om (veterinaire) keuring, afwikkeling bij de douane, algehele logistiek, tijdelijke opslag of aflevering bij de eindklant.

Arne Verwoert

Arne Verwoert

Verwoert Online Advertising

Arne Verwoert kan u helpen met de kennis en ervaring op het gebied van online advertising. Het online bereiken van potentiële klanten wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Online advertising is één van de meest effectieve vormen van (online) marketing.

Peter-Paul Rijsdijk

Peter-Paul Rijsdijk

Webstijlen

Webstijlen is uw allround Webdesign en Hosting partner voor WordPress websites. Wilt u een website met meer functies of een geheel nieuwe, Webstijlen regelt het van hosting tot marketing.

Nico Verschoor

Nico Verschoor

Elementary Design

Communicatie, creatie, design. Onze basis voor iedere website, huisstijl of logo, we ondersteunen u graag met alle creatieve uitingen van visuele marketing.
Altijd vanuit een persoonlijke benadering, met oprechte interesse in zowel klant als opdrachtgever. Beide moeten tenslotte evenredig bediend worden, toch?
We maken graag nader kennis… Wat kunnen we voor u betekenen?

Nico Treure

Nico Treure

Ford Wensveen

Het in 1932 opgerichte Automobielbedrijf Wensveen B.V. is al meer dan 60 jaar Official Ford Dealer. Wij zijn een familiebedrijf en vinden de relatie met u als klant en de kwaliteit van onze dienstverlening uiterst belangrijk. Een professioneel autobedrijf dat garant staat voor vertrouwen, vooruitstrevendheid en dynamiek. Niet voor niets is onze slogan ‘Wensveen, verrassend persoonlijk’.

Boyd Bartels

Boyd Bartels

Samen Meer Waarde

samen meer waarde is een jonge en ambitieuze organisatie, met ervaring op het gebied van project-, park- en mobiliteitsmanagement. Samen met ondernemers(collectieven) en (semi)overheden creëren we meervoudige waarden met duurzame effecten. En daar zijn we trots op.

Alexander de Haan

Alexander de Haan

Advocoeur De Haan

is onderdeel van het advocatenverband Advocoeur en heeft een professionele samenwerking met een groot advocatenkantoor. Advocoeur De Haan beschikt daardoor over alle faciliteiten en specialistische kennis van een groot advocatenkantoor, terwijl de rechtstreekse bereikbaarheid en het persoonlijke contact behouden blijven.

Jolanda Verboom

Jolanda Verboom

12Fly

Ontwikkelen, leren vliegen, gaat niet altijd vanzelf. Wij mensen leren, maken fouten, leren ervan en ontwikkelen ons aan de hand van onze fouten. Soms gaat het ontwikkelen vanzelf, maar soms ook niet en heb je daar hulp bij nodig.
Jolanda Verboom biedt daartoe begeleiding op maat.

Peter Kroon

Peter Kroon

Machinefabriek Van Otterloo

De kracht van het bedrijf is het innoverende vermogen om een rolvormmachine geheel conform klantspecificaties te ontwerpen. Daarnaast zet Van Otterloo B.V. haar kennis en ervaring in bij het reviseren en moderniseren van gebruikte rolvormmachines.

Marianne Brand

Marianne Brand

Brand Vormgeving

Brand Vormgeving is Marianne Brand, grafisch vormgever, beeldend kunstenaar & docent beeldende vormgeving. Brand Vormgeving is ook onderdeel van Atelier Erbij, gevestigd in Lelsstraat 2 in Alblasserdam

John Barkmeijer

John Barkmeijer

Begrijpelijk Besems

Verzekeren is ons vak. Dat is dan ook iets wat wij graag voor u doen. Maar dan wel op een heldere manier. Omdat wij voor een groot aantal verzekeringsmaatschappijen kunnen bemiddelen gaan wij steeds op zoek naar een oplossing die het beste bij u past. Daarnaast concentreren wij ons op hypotheekadvisering.

Frank Bosch

Frank Bosch

Sprinx International

Energiebesparing is ons vak en wij garanderen hiermee een aanzienlijke kostenbesparing op uw energiekosten!
Wij verduurzamen gebouwen en technische installaties. De aanpassingen zorgen bovendien voor een prettiger werkklimaat.
We garanderen de energiebesparingen en leggen deze vast in een contract.

Anita Toes

Anita Toes

Comm°pass, tekst & creatie

Comm°pass is gespecialiseerd in het helder formuleren en visualiseren van uw communicatieboodschap.
Uw verhaal. Via tekst en creatie, woord en beeld.

Peter Lodder

Peter Lodder

Peter Lodder Fotografie

Vanaf het moment dat ik mijn eerste ‘Canon’ kreeg, gek van fotografie. Gestudeerd aan de welbekende Fotovakschool. In 2009 ben ik genomineerd voor de felbegeerde ‘Bruids Award’ in de categorie ‘Huwelijk en Emotie’. Fotograferen doe ik op locatie en in mijn nieuwe, ruime studio net buiten Alblasserdam. Mijn kwaliteit is hoog, de prijzen echter niet.

© Copyright 2018 - Businessclub De Twijn - Deze website is mede mogelijk gemaakt door