Doelstelling

Businessclub De Twijn [voorheen Businessclub De Loopplank] is een energieke kennis- en netwerkclub voor Alblasserdam en omgeving. Leden en bezoekers beleven 10 keer per jaar een inspirerende avond met verrassende elementen, boeiende, professionele sprekers en de mogelijkheid om kennis te delen en anderen te ontmoeten. De bijeenkomsten zijn bovendien laagdrempelig en ontspannen.

Lid zijn van Businessclub De Twijn biedt je zakelijke en persoonlijke groei, zorgt voor verfrissende ideeën en betekent ook maatschappelijke bijdragen. Want de club is een onderdeel van Vrienden van De Twijn. Een stichting die het onderwijs van Kindcentrum De Twijn met financiële middelen ondersteunt.

Businessclubpakketten

Lid worden van Businessclub De Twijn kan door het kiezen van een businessclubpakket. Afhankelijk van welk pakket u kiest, kunt u aan drie (€ 150,- per jaar), zes (€ 300,- per jaar) of acht (€ 400,- per jaar) bijeenkomsten deelnemen. Daarbovenop krijgt u er twee events van ons gewoon bij: het Car Speeddate Event in december en een bezoek aan een inspirerend bedrijf in juni. Kiest u voor een pakket met drie of zes bijeenkomsten heeft u alle vrijheid om zelf de avond te kiezen waarop u wilt deelnemen. U bepaalt dus zelf welk onderwerp het beste bij uw interesse aansluit of waar u meer over wilt weten.

Statuten en huishoudelijk reglement sturen wij u op aanvraag toe. De coördinatie van Businessclub De Twijn is in handen van Anita Toes, 06 4642 7729 of per e-mail: contact@bcdetwijn.nl.

VriendGoede VriendBeste Vriend
€ 150€ 300€ 400
3x toegang bijeenkomst naar keuze6x toegang bijeenkomst naar keuze8x toegang bijeenkomst naar keuze
Bedrijfslogo op de websiteBedrijfslogo op de websiteBedrijfspagina op de website
Bedrijfslogo 8x op uitnodigingBedrijfslogo 8x op uitnodigingBedrijfslogo 8x op uitnodiging
Toegang Car Speeddate EventToegang Car Speeddate EventToegang Car Speeddate Event

Aanmeldformulier voor de Businessclub De Twijn

Persoonlijke informatie

Zakelijke informatie

Adres

Contactgegevens

© Copyright 2017 - Businessclub De Twijn - Deze website is mede mogelijk gemaakt door